Post by coysleekinnugvie on Mar 17, 2022 2:13:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Words Of Wonders: Krossvord ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Words Of Wonders: Krossvord IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox pul üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Words Of Wonders: Krossvord 2022 version ▞▞▞
Mən oyundan həqiqətən zövq alıram. Reklamlar məni sıxır. Ümid edirəm ki, gecikməni düzəldərsiniz
Oyun yaxşıdır, olduqca xoşdur. Həqiqətən bezdirici bir problem. O, mənə yeniləməyə ehtiyacı olduğunu söyləyəcək, lakin mən OK düyməsini basdığımda, play store tamamilə fərqli proqram gətirir. Hadi uşaqlar. Mən söz oyunu oynayıram. Mən oxuya bilməyəcəyimi düşünmürsən. İndi mənə deyir ki, möcüzə sözləri 2022 ilə yeniləməliyəm. Mən onu hətta play store-da tapa bilərəm. Çox bezdirici. Bu belə davam edərsə, mən sadəcə proqramı zap edəcəyəm. Əyləncəlidir, amma qıcıqlanmadan yaşaya bilərəm.
Bu, sadəcə söz mənzərələrinin bir zərbəsidir. Siz 30 saniyə və ya daha az oynaya, sonra reklama baxa bilərsiniz. Demək olar ki, bütün reklamlar başqa oyunlar üçündür.
Çoxlu qəza/donma. Eyni sözün çox təkrarlanması. Musiqi/səs söndürülsə belə, ölkə dəyişikliyindən sonra musiqi çalınır. Yeni gücləndiricilər (göstəricilər) avtomatik olaraq yerləşdirilir - dayandırmaq üçün heç bir yol yoxdur = israf. Sözləri təkrar-təkrar daxil etmək və yox deyilmək, yalnız sonradan söz işlətmək üçün (bütün təxminlərimi yazaraq sınaqdan keçirdim). Hər səviyyədən sonra reklamlar. Düşünürəm ki, daha az problemlə daha yaxşı oyun axtaracağam.
E diqqətəlayiqdir. Biraz çox asan.
Words of Wonders: Szavak Szójátékok oobm
Disleksiyası olan bəzi dostlara və ailəyə bu proqramı tövsiyə etdiniz. Onlar söz bacarıqlarını 100% təkmilləşdiriblər. Sözü yay, disleksik inkişaf tapıla bilər. Bu proqramla bağlı bir problemim var, 30k tokeni keçən səviyyələrə qədər oyun dondu. Silinmiş oyun. Yenidən quraşdırıldı, lakin indi 2021 yeniləməsidir. Diqqət edilməyən yeniləmələr üçün bildiriş tətbiqi dayandıracaq. Mən indi daha yaxşı bilirəm. Mən hələ də bunu tədris vasitəsi kimi tövsiyə edirəm.
96-cı səviyyəyə qədər və onlar hələ də eyni bulmacalardan çoxunu təkrar istifadə edirlər. Bu, ağılsızlıqdan asandır. Həm də heç bir reklam üçün ödənilir, çünki hər 2 tapmacadan bir reklam sadəcə pisdir. Mən hələ də tətbiqdaxili satınalmalarla məni məcbur etməyə çalışan oyun pop-uplarına daxil oluram. Vəhşi. Həm də bu mənasız atəşfəşanlıqların nə işi var? Mən bir dəstə qazanan kimi hamısı növbəti tapmacada avtomatik istifadə olunur, istər-istəməz? Nə axmaq xüsusiyyət. Bu oyun zəifdir və bunda xüsusi heç nə yoxdur.
YÜKLƏMƏYİN! Mən bu proqramla yuxuya getdim və o, telefonumu qovurdu. İçimi əridib yanıq izləri buraxacaq qədər. Telefonunuzu saxla və yükləməyin! Fugo games- Mən sizin şərhinizi gördüm, lakin bunu sizinlə paylaşa bilmirəm, çünki oyununuz mənim telefonumu qovurdu və artıq açılmır. Oyununuz mənə yeni telefon bahasına başa gəldi 😬🥺😡
Yeni yeniləməni bəyənmədim. 1. Kəpənək hədiyyələrimi nədənsə itirməyə davam edirəm. Sadəcə yox olurlar. Birini tuturam, saymağa başlayır, amma sonra gedir. Bu, əsasən oyunu minimuma endirdikdən sonra olur, çünki mənə zəng gəldi və ya bir az fasilə verdim. Mən heç oyunu bağlamıram. Mən ilk dəfə bir əfsanəvi tutdum və onu itirdim. 2. Yeni ulduz sistemi mövcud söz ehtiyatı olmayan macar dili ilə yaxşı işləmir. Ulduzları itirməyə davam edirəm, çünki mövcud sözləri tanımır.
Çox sözlər varki heç bir sistemdə tapılmayan sözlüklər arasında yoxdur. Adam adları tapılmır, alınmır. Elə sözlər var ki, mənası yoxdur aldadıcı və əsəb bilən adamda. Belə baxanda maraqlı oyundur, amma diqqətdən kənar səhvlər düzəldir. 2 ulduz verirəm.
Pis deyil maraqlidi
Yaxşı idi, amma bəzi sözlərin real botun oyunda olmadığına nifrət edirəm, ona görə də ona 4 Ulduz verirəm.
Əlaa
Maraqli oyundur
Words of Wonders: Crossword So‘z o‘yinlari sog
Bu, ən yaxşı oyundur, lakin bir neçə şikayətim var, brilyant qazanmaqdır, videoya baxın, amma 2 video göstərir ki, bu ədalətli deyil!! Sonrakı bəzi səviyyələr o qədər çətindir ki, kömək olmadan etmək mümkün deyil..!! Bitdi!! Təşəkkür edirəm... Zəhmət olmasa bu məsələləri tez həll edin və bu oyun ən yaxşısı olacaq....!!
Words of Wonders: Crossword ቃል zlur
Məncə çox qəşəng oyundu.
Ancağ ireli
Reklamlar! ELANDAN BAŞQA HEÇ BİR ŞEY YOXDUR! OYNAMA! SİZƏ XƏBƏRDARLIQ OLUNUB! OYNAMAQDAN DAHA ÇOX reklamlara baxmaqdan zövq alırsınızsa, bu oyunu çox tövsiyə edirəm. Əgər bunu etməsəniz, BAŞQA SÖZ OYUNU SİZİN ÜÇÜN YAXŞI OLACAQ. MƏN ZAZA ETMİRƏM. BİR SƏVİYYƏNİ TAMAMAM ÜÇÜN 15 SANİYYƏ ALIR SONRA SİZ HƏR DƏFƏ 30 SANİYYƏLİ ELAN ALIRSINIZ! ÇOX VAXT ELANI BAPA BİLMİRSİNİZ VƏ BAĞLAMAĞA ÇALIŞDIĞINIZ ELANA YÖNDƏNİLİRSİNİZ. XAHİŞ EDİRƏM TƏRKİBİÇİLƏR CAVAB VERMƏYİN, ÇÜNKİ SƏNƏ MƏNİM GÖRDÜYÜM ƏN ÇOX ELANLAR VAR!
Oyunu sevirəm, xüsusən də tapmacada olmayan hər yeni söz üçün xal qazandığım üçün
Words of Wonders oynamaq üçün ən yaxşı proqram oyunudur. Beyninizdə beyninizi rahatladır. Sınayın!!!
Normaldi
Yalandi ele sozler cixirki hec dunyada ele soz yoxdu belke, soze baxin THZRANP bu sozu bilen var
Pis
Rrh
Oyun yüzlərlə bəyənmə kimi yaxşıdır. Çox vaxt itirəcək və hər şeydən əvvəl telefonunuzu çox isti və partlamağa hazır edəcək super uzun reklam. Əlavələr telefonunuzu oyunu deyil, yandırmağa məcbur edir. Bu axmaq gülməli proqramı silin.
Yaxşı oyundur lakin tapılan sözlər ümümi Azərbaycan qramatikasinda yoxdur...
Yaxşı oyundur ,☺️☺️😘
Hərflərin şaquli divarı ilə reklam edilən oyun kimi heç nə yoxdur. Tətbiqinizi quraşdırmağa məcbur etmək üçün insanları aldatmalısınızsa, çox səhv edirsiniz.
Mən bu oyunu sevirəm, asan başlayır ki, siz bunu edə biləcəyinizi biləsiniz, çətinləşir, gözəl çağırış!
Words Of Wonders: Połącz Słowa Słowne eht
Əladı. Amma çətin olur.
Guncelleme getdi.oyun basdan basladiki
cox maraqli oyundu
Camping Tycoon Simulasi ahum
Hər iki səviyyədən sonra 30-45 saniyəlik reklam gülüncdür. Uzun və tez-tez reklamların kəsildiyi zaman oyun rejiminə daxil olmaq mümkün deyil. Silinir.İQ səviyyəsi 80 və ya daha çox olan inkişafda qüsurlu uşaqlar və ya böyüklər üçün uyğundur. İlk 90 səviyyəni keçmək 30 dəqiqə çəkdi. Bir problem axtarırsınızsa, qətiliklə sizin üçün deyil.
Words Of Wonders: Krossvord Söz vyic
Çox çətin deyil... Asılılıq yaradır, əksər oyunlarda olduğu kimi, amma mən Türkiyədəyəm (5-ci səviyyə) və bulmacalar hələ də olduqca sadədir. Çox sadə!
Bu yaxınlarda oyununuzda çox məyusedici dəyişikliklər etdiniz. Mən oynamaq həvəsini itirmişəm!!!! Hippo bankının kolleksiyasını bir anda cəmi 25 söz toplamağa dəyişdiniz. İndi hər 25 sözdən bir toplama sekmesine toxunmağı unutmayın, əks halda əlavə sözləri itirəcəksiniz. Bunu hər dəfə etməyi kim xatırlayacaq???
Bir az hiylə. Müəyyən bir səviyyəyə çatdıqdan sonra oyun mənə Words of Wonder 2021 yeniləməsinin lazım olduğunu söylədi. Beləliklə, mən linki izlədim və həqiqətən diqqət etmədim, sadəcə quraşdırmanı sıxdım. Tamamilə fərqli bir oyun idi! Bir neçə səviyyədə Wow oynamağa qayıtdım, sonra eyni mesaj çıxdı. Vay 2021 yeniləməsi lazım idi. Amma yenə də tamam başqa oyuna getdi. İndi zövq aldığım oyun (WoW) artıq quraşdırılmayıb və pis rəyiniz var. Pis biznes təcrübələri.
Belede biraz duzelish olsa lap ela olar