Post by coysleekinnugvie on Mar 17, 2022 2:25:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljude kristallide petukood ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Clash - Battle Sim 2022 version ▞▞▞
5 päeva max rünnakud ilma kaotuseta läinud 1.-26
Konto sidumine pole saadaval, edenemine on äärmiselt aeglane, kui te ei vaata videot iga kord, kui saavutate taseme, mis annab häid kuldseid auhindu. Taktikaline element puudub, vähemalt mängu alguses. Mäng muutub kiiresti igavaks, kui mõistate, et otsite lihtsalt kulda ja vaatate reklaame sama palju kui mängite
vinge
Seni lõbus mäng
<a href=""></a>
mõnda aega lõbus, kuid mõne aja pärast muutub igavaks.
kena mäng
Ma armastan seda mängida
Mäng on pooleli. AI areen. Imelik.
head mängud
Kingdom Clash - Battle Sim Strategi ojmz
Areenipunktid ei tõuse. paranda see ära.
Annan ühe tähe, sest viimastest päevadest alates ei ole ma areenil ainsatki trofeed saanud, isegi pärast iga areeni lahingu võitmist ja see on äärmiselt masendav.
KALO BISA TOLONG DI KAITKAN DENGAN AKUN GOOGLE PLAY MÄNG BIAR MAKIN SERU
Hea mäng, kuid sellel on tõsine viga, ma võidan areenil lahinguid ja ei saa selle eest karikaid, olen edetabeli 2. kohal ja mult on röövitud 1. koht!!!!
kena
Lihtsalt blaa. Kõige nõmedam mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Kui leiate päeva pärast põhjuse mitte kustutada, olete minust parem inimene. Lol
Tore ✊✊✊
Hea mäng nc update Uus sõdur plsss🤗🤗🤗
Okei
Uusi kaarte pole vaja saada. Ei saa karikaid, võidab samal ajal kõiki areenil olevaid vastaseid ja langeb selle tõttu järjest auastmes. Mängu desinstallida, sest see hakkab juba nende kahe probleemi tõttu tüütuks ja igavaks muutuma.Kolmas kord, kui mu kommentaar kustutatakse Mingil põhjusel ei ole minu aus arvamus vastuvõetav Mäng on imelik Trofeed ei kasva umbes 1290~ Pole ühtegi mängurežiimi, mis oleks lõbus Lugu on kasutu, kuna see ei muutu raskemaks. Selge, et alguses saan vähe raha. üldse soovitada
Lisage meile lahingu ajal rohkem tegevusi. Tühimängud on jama. Lisage kontroller, et suunata kangelane rünnakule
Mängu 4 tärni, kuid nüüd ei saa ma enam sisse logida, ma arvan, et see on viga... Nii et palun hoolitsege mängu eest.... Mulle meeldib see nii väga...
See on tõesti hea
See on hea mäng, kuid see vajab tööd... näidake talle armastust ja sellest võib saada uskumatult vinge mäng
Palun tehke areen korda, alustasin paar päeva tagasi ja olen praegu 41 000 tugevusel, kuid mu areeni reiting langes 71-le ja olenemata sellest, mitu korda ma areenil mängin, ei tõuse mu reiting viimase 3 päeva jooksul. langenud madalamale, kuigi ma seda mängin
Teisel korral, kui rakenduse avasin, on see õpetus rinnale saamise kohta ....... Rinnal klõpsamine on häiritud, nii et ma ei saa sellest mööda ega saa enam mängida
kena mäng meeldib...
Areen vajab täiustamist. Kui olete edetabeli tippu jõudnud, on võimatu saada troopiliseks, sest vastamisi on ainult vastane, kes ei anna teile kaotust. Palun muutke seda
Mäng on katki.
siiamaani on kõik korras
Kingdom Clash - Battle Sim אסטרטגיה wkla
Arena jäi 1296 juurde. Enne minu oma oli ülevaade, mis ütles sama juttu mõni aeg tagasi. Mäng on surnud.
Kingdom Clash - Battle Sim حکمت عملی xjw
Mäng on alguses päris lõbus, aga ma olen lainel 530 ja ma olen näinud võib-olla 20 erinevat sõdurit ja 3 kangelast, selles mängus pole piisavalt sisu... loodan, et lisatakse midagi uut
Lihtne ja juhuslik. Praegu on vead, kus saate lõputult kaste ja kristalle kasvatada.
hhhmmm...mantap...
mäng on surnud, uuendusi pole
lahe mäng siiani. ei meeldi teistele mängudele, kuhu logite iga päev arutult sisse, et päevalehti täita, samal ajal kui teie aju on veel robotrežiimis. värskendatakse hiljem
igav
Ei mingeid uuendusi ega sündmusi ❓
GENIALNE 👏 👏 MÄNG
Palun parandage areeni trofeede hindamissüsteem, see on väga katki. Tundub, et vahet pole, keda ma võidan, kuid edenemiseks saan harva karikaid, kusjuures veider juhus, kus saan ühe karika. Panin aja sisse ja tõusin kiiresti edetabelis võimsaimaks ning nüüd tahan saada preemiaks edasiminekut. Palun sorteerige ja muutke 5 tärniks, kuna see mäng mulle väga meeldib.
Kingdom Clash - Battle Sim Strategi fsxo
Ei reageeri, kui selle avan
Igav hakkab, sest areen on katki ega saa edasi liikuda.